Butterfly
Chris Adams
CLAN COLOR
Delia
EDITT
Ingrid
LEMAX
New Brands
POLLENA
REVERS
Spa & wellness
Star Nature
URODA
VENITA
Verona Laboratories
Vital
Vollare Cosmetics
Szállítási költség
A kiszállítás költsége a
kosár értékétől függ.
 
Postai költség - ingyenes lesz 20 000 Ft kosár értékű vásárlás esetén
20 001 Ft  -
50 000 Ft
 között
ingyenes
 
Postai költség-Utánvétel, értéknyilvánítás 20.000 Ft-ig (tömeg 10kg)
5 000 Ft  -
20 000 Ft
 között
1 852 Ft
 
Postai költség-Utánvétel, értéknyilvánítás 20.000 Ft-ig (tömeg 15kg)
5 000 Ft  -
32 000 Ft
 között
1 960 Ft
 
Postai költség-Utánvétel, értéknyilvánítás 20.000 Ft-ig (tömeg 20kg)
5 000 Ft  -
40 000 Ft
 között
2 290 Ft
 
Postai költség-Utánvétel, értéknyilvánítás 20.000 Ft-ig (tömeg 2kg)
5 000 Ft  -
18 100 Ft
 között
1 430 Ft
 
Postai költség-Utánvétel, értéknyilvánítás 20.000 Ft-ig (tömeg 30kg)
5 000 Ft  -
50 000 Ft
 között
3 085 Ft
 
Postai költség-Utánvétel, értéknyilvánítás 20.000 Ft-ig (tömeg 5kg)
5 000 Ft  -
19 999 Ft
 között
1 800 Ft
 
Postai költség-Utánvétel, értéknyilvánítás 5.000 Ft-ig (tömeg 1kg)
0 Ft  -
18 000 Ft
 között
1 371 Ft
 
Személyes átvétel,Budapest 1186 Besence u. 9/a, munkanapokon 9.00 és 16.30 óra között
 ingyenes

Vollare -

                      
  Rendezés:  
 
Vollare - Arcmikropeeling, olíva kivonat, 2x5ml
 • Arcmikropeeling, olíva kivonat,
 • INTENZIV BŐRTISZTITÓ MIKROPEELING OLÍVA OLAJJAL MINDEN BŐTÍPUSA . Bőrtápláló, bőrtisztító és fiatalító hatású arcradír, minden bőrtípus számára. Természetes összetétele komplex ápoló hatást biztosít a bőrnek, semlegesíti a kedvezőtlen környezeti tényezők hatását, emellett fokozza a bőr vérkeringését. Kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket. Olíva olaj tartalma támogatja a felhám regenerációját és normál nedvességtartalmaknak helyreállítását, lassítja az idő múlásának hatásait. Természetes fiatalító kúránként valamennyi bőrtípus számára ajánlott.
Ár: 254 FtVollare -
 
Vollare - Bőrfiatalító cukorpeeling gránátalma, füge, argán olaj 225 ml
 • Bőrfiatalító cukorpeeling gránátalma, füge, argán olaj 225 ml
 • Gránátalma & füge & argán olaj bőrfiatalító cukorpeeling Hidratáló , bőrsimító és feszesítő hatású cukorpeeling .minden bőrtípusa számára .Intenzíven regenerálja és kisimítja a bőrt,gyengéden radírozza le a bőrről az elhalt hámsejteket ,emellett növeli a bőr rugalmasságát ,feszességét ,javítja színek .Száraz és érzékeny bőr számára és kiváló.
Ár: 1 346 FtAkciós Ár: 998 FtVollare -
 
Vollare - Bőrvilágosító maszk, körömvirág,2 x 5 ml
 • Bőrvilágosító maszk, körömvirág,
 • BŐRVILÁGOSÍTÓ, REGENERÁLÓ ÉS BŐRFESZESÍTŐ ARCPAKOLÁS KÖRÖMVIRÁG KIVONATTAL. Bőrvilágosító arcpakolás regeneráló hatással – a krémben lévő hatóanyagok újjáépítik a bőr szerkezetét, feszessé és rugalmassá teszik azt. Eltüntetik a sápadtságot és széppé varázsolják a bőr színét. Optimalizálják a mikro cirkulációt és az anyagcserét a bőrben, lassítják a bőr öregedését, erősen hidratálják, kisimítják és megfiatalítják az arcbőrt. Eltüntetik a salakanyagokat és a toxinokat, csökkentik a duzzanatokat, helyreállítják a bőr korral járó változásait.
Ár: 254 FtVollare -
 
Vollaré - Hidratáló maszk vadrózsa 2x5 ml
 • BŐRHIDRATÁLÓ ARCPAKOLÁS KOLLAGÉNNEL VITAMINOKKAL ÉS VADRÓZSA KIVONATTAL Bőrtápláló, hidratáló hatású arcpakolás, minden bőrtípus számára. Természetes összetétele komplex hidratáló, tápláló és ápoló hatást biztosít a bőrnek, semlegesíti a kedvezőtlen környezeti tényezők hatását, emellett fokozza, aktivizálja a véredények rugalmasságát. Kollagén tartalma és vadrózsa kivonata révén támogatja a felhám regenerációját és normál nedvességtartalmának helyreállítását, lassítja az idő múlásának hatásait. Természetes fiatalító kúraként valamennyi bőrtípus számára ajánlott.
Ár: 254 FtVollaré -
 
Vollare - Kézápoló szérum 75ml
 • Kézápoló szérum 75ml Vollare ntenzív bőrkisimító kézápoló szérum argán olajjal. Argán olajos kézápoló szérum intenzív bőrkisimító és bőrtápláló hatással. A termékben található aktív összetevők visszaadják a kéz bőrének természetes simaságát, rugalmasságát. Védik a bőrt az időjárástól és az aktív igénybevételtől. Gyorsan megszűntetik a bőr szárazságát. Mindennapos használatával a bőr megfiatalodik, puha, selymes tapintásúvá válik.
Ár: 508 FtVollare -
 
Vollare - Kézkrém kecsketejjel, intenzív bőrtápláló 75ml
 • Intenzív bőrtápláló kézkrém kecsketejjel 75ml A termék aktív összetevőknek köszönhetően a kéz bőre visszakapja a természetes simaságát, rugalmasságát. Az aktív összetevők védik a bőrt az időjárástól és az aktív igénybevételtól. Gyorsan megszüntetik a bőrszárazságot. Mindennapos használatával a bőr megfiatalodik, puha, selymes tapintásúvá válik.
Ár: 508 FtVollare -
 
Vollare - Kézkrém olíva olajjal, intenzív bőrhidratáló 75ml Vollare
 • Kézkrém olíva olajjal, intenzív bőrhidratáló 75ml A termék aktív összetevőknek köszönhetően a kéz bőre visszakapja a természetes simaságát, rugalmasságát. Az aktív összetevők védik a bőrt az időjárástól és az aktív igénybevételtól. Gyorsan megszüntetik a bőrszárazságot. Mindennapos használatával a bőr megfiatalodik, puha, selymes tapintásúvá válik.
Ár: 508 FtVollare -
 
Vollare - Lábkrém olíva olajjal, intenzív bőrpuhító 75ml
 • Intenzív bőrpuhító és hidratáló lábkrém olíva olajjal. A termékben található aktív összetevők visszadják a láb bőrének természetes simaságát, rugalmasságát. Védik a bőrt az időjárástól és az aktív igénybevételtól. Gyorsan megszűntetik a láb börének szárazságát. Mindennapos használatával a láb bőre puha, selymes tapintásúvá válik.
Ár: 508 FtVollare -
A feltüntetett egységárak az ÁFA-t tartalmazzák (bruttó árak)
Az Ön kosara jelenleg üres