Butterfly
Chris Adams
CLAN COLOR
Delia
EDITT
Ingrid
LEMAX
New Brands
POLLENA
REVERS
Spa & wellness
Star Nature
URODA
VENITA
Verona Laboratories
Vital
Vollare Cosmetics
Szállítási költség
A kiszállítás költsége a
kosár értékétől függ.
 
Postai költség - ingyenes lesz 20 000 Ft kosár értékű vásárlás esetén
20 001 Ft  -
50 000 Ft
 között
ingyenes
 
Postai költség-Utánvétel, értéknyilvánítás 20.000 Ft-ig (tömeg 10kg)
5 000 Ft  -
20 000 Ft
 között
1 725 Ft
 
Postai költség-Utánvétel, értéknyilvánítás 20.000 Ft-ig (tömeg 15kg)
5 000 Ft  -
32 000 Ft
 között
1 960 Ft
 
Postai költség-Utánvétel, értéknyilvánítás 20.000 Ft-ig (tömeg 20kg)
5 000 Ft  -
40 000 Ft
 között
2 185 Ft
 
Postai költség-Utánvétel, értéknyilvánítás 20.000 Ft-ig (tömeg 2kg)
5 000 Ft  -
18 100 Ft
 között
1 242 Ft
 
Postai költség-Utánvétel, értéknyilvánítás 20.000 Ft-ig (tömeg 30kg)
5 000 Ft  -
50 000 Ft
 között
2 600 Ft
 
Postai költség-Utánvétel, értéknyilvánítás 20.000 Ft-ig (tömeg 5kg)
5 000 Ft  -
19 999 Ft
 között
1 900 Ft
 
Postai költség-Utánvétel, értéknyilvánítás 5.000 Ft-ig (tömeg 1kg)
0 Ft  -
18 000 Ft
 között
1 165 Ft
 
Személyes átvétel
 ingyenes

Üzletszabályzat

Tisztelt Látogató!

Áruházunk a hatályos magyar jogszabályok alapján végzi tevékenységét. Ezen az oldalon részletes tájékoztatást nyújtunk az áruházunkban történő vásárlás szabályairól, fizetési módokról és az áru kiszállításának feltételeiről.

A nem részletezett szabályok és feltételek tekintetében az aktuális jogszabályok, illetve a Magyar Polgári Törvénykönyv az irányadóak.

Amennyiben nem talált minden kérdésére kielégítő választ, kérjük lépjen kapcsolatba kollégáinkkal az info@veronakozmetika.hu e-mail címen.

 

Szerződési Feltételek


Eladó adatai:

Cégszerű megnevezés: Iromix Kft.

Adószám: 12042421-2-43

Székhelye: 1186 Budapest, Besence u. 9/A

Telefon: 06 1 358 13 26

e-mail :info@iromix.hu

 

Általános tudnivalók

 

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. A termék mellett feltüntetett vételár bruttó 27% áfát tartalmaz. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az estleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk az adatvédelmi részben rögzített jogszabályok betartásával.

Az eladó fenntartja a webáruház szerződési feltételeinek módosításának jogát.

 

Szerződés megvalósulása

A szerződés a weboldalon történő regisztráció során jön létre a szerződési feltételek megismerése és elfogadása után. A szerződési feltételek elfogadásának minősül a regisztráció!

A megrendelés beérkezéséről a vásárló részére automatikus visszaigazolást küld a webáruház.

 

http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/belfoldi_level_dij_kalkulator

Fizetési feltételek

A vásárló a kiválasztott termék ellenértékét a következőképpen teljesítheti:

 

-a  webáruház Posta Zrt. együtt dolgozik. A csomagjait utánvétellel küldjük a vásárlunk részére.

 

-ha nem kíván utánvétellel fizetni kérem szóljon előtte. Ilyenkor  elkőre utalással történik a fizetés üzelmetető részére .

 

-személyes átvétel esetén az árut készpénzben is fizetheti

 

-nagyobb rendeléseknél emailben / telefonon értesítünk, hogy üzmeltetője számlájára előreutalással történjen a fizetés.

 

 

 -amennyiben a megrendelés értéke (termékek ára+szállítási költség) nem éri el 5 000 forintot, abban az esetben a fizetési mód: előre utalás.

 

A vásárló az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5) számú kormányrendelet rendelkezik. A vásárlástól való elállás joga, személyes átvétel esetén nem érvényesíthető. A terméket(-ket) eredeti, sértetlen csomagolásban kell számlával együtt címünkre visszajuttatni. A veronakozmetika.hu webáruház üzmeltetője kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék(-ek) visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat és szállítási költséget megtéríteni. A termék visszajuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodnia.

Amennyiben a visszaküldött termék(-ek) megfelelnek a fent előírt követelményeknek a veronakozmetika.hu webáruház üzmeltetője kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat, szállítási költséget a hatályos jogszabályban rögzítettnek megfelelően, a küldemény átvételét követő 30 napon belül visszautalja a vásárló részére.

Selejt vagy bizonyítottan lejárt szavatosságú termék(-ek) esetében a cseréről, annak vásárlóhoz való eljuttatásáról a forgalmazó gondoskodik. Amennyiben a cserére már nincs lehetőség úgy a termék vételára kerül visszafizetésre.

Esetenkénti vásárlás mértékéhez kötött, reklám célú ingyenes ajándéktárgyak, termékek cseréjére nincs lehetőség!

 

Vásárlási tudnivalók

 

Vásárláshoz a vásárlónak regisztrálnia szükséges. A megrendelés a regisztráció elvégzésével és a megrendelés végső jóváhagyásával jön létre.

A regisztráció egyszerű, néhány lépésből álló eljárás, melyet a webáruház jobb oldalán található információs sávon a "Regisztráció" gombra kattintva indíthat el. A regisztrációhoz szükséges adatok megadása után elküldjük Önnek jelszavát, mellyel áruházunkba bejelentkezhet.

A kiválasztott termékek a megadott mennyiségben a "kosárba" gombra kattintva egy listára kerülnek, melynek tartalmát Ön folyamatosan ellenőrizheti. A megrendelés a kosár tartalmának jóváhagyásával keletkezik, amiről áruházunk értesítőt küld Önnek a megadott e-mail címre.

A veronakozmetika.hu webáruház üzmeltetője fenntartja a jogot, hogy a regisztrációval kapcsolatos kétség esetén a beérkező megrendeléseket semmisnek tekintse!

 

Kereskedők számára a kedvezményeket telefonos megbeszélés során beszéljük meg.

 Mobil:30/263-9515,   06 1 3581326

 


Szállítási információk

 

A veronakozmetika.hu webáruház üzmeltetője. a Magyar Posta Zrt. által nyújtott levél és csomagküldői szolgáltatásokat veszi igénybe a megrendelt termékek vásárlókhoz történő eljuttatásában.

A megrendelt termékek postázási határidejét ( jelenleg !) 3 -12 munkanapra vállaljuk.

  

  Egy kis segítség


Belföldi Díjak:

 

http://www.posta.hu/static/internet/download/2013_tarifatabla_HU_BELFOLD.pdf


Belföldi levél díj kalkulátor:

                       http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/belfoldi_level_dij_kalkulator

 

 

 

 A feladási díjak Magyarország területére (belföld) vonatkoznak, a jelenlegi postai díjszabás értelmében. A díjak a mindenkor aktuális postai díjszabáshoz igazodnak, ezért a változtatás jogát fenntartjuk.


Ha a kosár értéke meghaladja a  20 000 Ft értéket a szállítás ingyenes lesz !!!

 

 Megrendelés előtt érdeklődhet az info@veronakozmetika.hu e-mail címünkön, vagy

                                az Iromix Kft. telefonszámon : 06 1 358 13 26

 

 

 

Kárfelelősség korlátozás


A IROMIX Kft. tulajdonában lévő Veronakozmetika webáruház semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel, ideértve korlátozás nélkül a közvetlen vagy közvetett, speciális, esetleges vagy következményekért, veszteségért, költségért való felelősséget, amelyek a site-tal kapcsolatban vagy a site használatából, vagy a site használatra képtelen állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hibából, hiányosságból, üzemzavarból, meghibásodásból, információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vagy vonal- vagy rendszerhibából keletkeznek, abban az esetben is, ha a veronakozmetika.hu webáruház üzmeltetője-t vagy annak képviselőjét ilyen lehetséges károkról, veszteségekről vagy költségekről tájékoztatták. Más internet forrásokkal való kapcsolat felvétele az Ön saját felelősségére történik, az ezen forrásokban lévő tartalom helytállóság kifejezett vélemények és más kapcsolódó elemek, a veronakozmetika.hu webáruház üzmeltetője által nem kerültek ellenőrzésre, megvizsgálásra vagy jóváhagyásra. A webáruházon keresztüli megrendelések nem tekinthetőek szerződésnek, így amennyiben a termék hiánytermék és ebből következően nem, vagy nem a vállalt időtartamon belül kerül kiszállításra, azért a veronakozmetika.hu webáruház üzmeltetője felelősséggel nem tartozik.

A képek és adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak változtatásának jogát fenntartjuk!

 


 

 

Az Ön kosara jelenleg üres